Her har jeg samlet og organiseret alle de boganmeldelser, der er at finde på bloggen. Ca. halvdelen af de læseeventyr jeg har kastet mig ud i siden bloggen`s start befinder sig således her, opdelt efter forfatterens efternavn i alfabetisk rækkefølge.

Nederst filmanmeldelser.

Aalund, Pernille: “Hvad du ønsker skal du få”. https://bogpusher.home.blog/2019/09/25/hvad-du-onsker-skal-du-fa/

Angelou, Maya: Jeg ved hvorfor fuglen synger i sit bur”. https://bogpusher.home.blog/2019/06/26/fodt-1928-dod-2014/

Auster, Paul: “4 3 2 1”. https://bogpusher.home.blog/2019/07/30/1-2-3-4/

Backman, Fredrik: “Folk med angst”. https://bogpusher.home.blog/2020/04/03/det-burde-ikke-vaere-mig/

Borelius, Maria: “Sundhedsrevolutionen, vejen til en anti-inflammatorisk livsstil”. https://bogpusher.home.blog/2020/10/28/omvejene-til-en-ny-livsstil/

Brown, Brenè: “Ud i vildmarken”. https://bogpusher.home.blog/2020/03/16/er-du-ogsa-vild-med/

Castillo, Linda: ” På afveje”.https://bogpusher.home.blog/2019/07/05/go-kate/

Christiansen, B.S.: “Et liv på kanten”. https://bogpusher.home.blog/2019/08/21/jaegersoldat/

Dalton, Trent: “Dreng sluger universet”. https://bogpusher.home.blog/2020/02/02/trent-daltons/

Ditlevsen, Tove: “Barndom, Ungdom” lidt “Gift”: https://bogpusher.home.blog/2021/01/25/ditlevsen/

Doerr, Anthony: “Noget om Grace”. https://bogpusher.home.blog/2019/10/04/tilgivelse/

Duran, Meredith: “Sommerskandalen”. https://bogpusher.home.blog/2019/12/23/sommer-skandalen/

Erskine, Barbara: Stemmer fra fortiden”. https://bogpusher.home.blog/2021/04/21/stemmer-fra-fortiden/

Fonseca, Anja: ” I morgen stopper jeg”. https://bogpusher.home.blog/2019/08/16/sa-smuk/

Frank, Esther V.: “Jamen bliver du ikke træt af det?” https://bogpusher.home.blog/2020/12/10/jamen-bliver-du-ikke-traet-af-det/

Gardam, Jane: “Gamle Filth”, triologien. https://bogpusher.home.blog/2019/10/20/bedstemor-med-slag-i/

Hagen, Sofie: “HAPPYFAT”. https://bogpusher.home.blog/2020/01/15/laes-den/

Holeman, Linda: “Smaragdfuglen”. https://bogpusher.home.blog/2020/05/28/pageturner/

Holland, Simon: “Test din kat” 1. https://bogpusher.home.blog/2021/07/05/test-din-kat/

Jacobsen, Steffen: “Hvis de lige vil sidde helt stille, frue”. https://bogpusher.home.blog/2019/06/28/snit/

Jørgensen, Henning Engholdt: “Glad lærer”. https://bogpusher.home.blog/2020/11/04/glad-laerer/

Kelly, Martha Hall: ” Blomstrende syrener”. https://bogpusher.home.blog/2019/07/21/lad-dig-ikke-snyde-af-hverken-titel-eller-forside/

Kristensen, Carina Bruun: “Maskeballets dronning”. https://bogpusher.home.blog/2020/11/13/dronningen/

Larsen, Britt Karin: “Bogsucces i Norge”. https://bogpusher.home.blog/2020/09/19/bogsucces-i-norge/

Løn, Anne Marie: “Prisesserne”. https://bogpusher.home.blog/2019/12/04/hold-sa-kaeft-for-en-lang-gaber/

Murakami, Haruki: “Kafka på stranden”. https://bogpusher.home.blog/2019/09/15/japansk-roadmovie-i-bogform/

Nebelong, Elizabeth: “Vegansk”. https://bogpusher.home.blog/2020/01/01/vegansk/

Oates, Joyce Carol: “Mit liv som rotte”. https://bogpusher.home.blog/2019/11/25/afsoning-uden-tremmer/

Omar, Sara: “Skyggedanseren”. https://bogpusher.home.blog/2020/02/14/jeg-er-frastodt/

Perry, Bruce: “Drengen som voksede op som hund”. https://bogpusher.home.blog/2020/03/25/den-vil-krasse/

Ringom, Bjørn: “Lær dig selv at lære”. https://bogpusher.home.blog/2021/03/18/bevaeger-laeberne-sig/

Sigård, Emilie Jahnnie: ” Det sensitive hjerte”. https://bogpusher.home.blog/2019/08/12/hjerter-dame/

Søvind, Henriette: “Hvem ejer dig-det gør du”. https://bogpusher.home.blog/2020/12/18/hvem-ejer-dig/

Turèll, Lotus: “Hemmeligheder for pige”. https://bogpusher.home.blog/2019/09/08/ansvar-for-de-voksne/

Wold,Susse:”Bevægelse”.

https://bogpusher.home.blog/2019/09/02/bevaegelse/

2 boganmeldelser i èn: “Linjer og en anden begrebsverden”. https://bogpusher.home.blog/2021/05/26/linjer-og-en-anden-begrebsverden/

4 boganmeldelser samlet i èn:

  1. “Ludermanifest”: Louise Kjølsen m. f.
  2. “Født Sensitiv”, af den norske prinsesse Märtha Louise m. f.
  3. “On the come up”: Angie Thomas.
  4. “Bjørneby” nr. 1 ud af 2: Fredrik Backman. https://bogpusher.home.blog/2019/06/19/3-korte-og-sa-den-lange/

Og så lige nogle filmanmeldelser:

“Sved af rørelse”, svensk serie fra 2019. https://bogpusher.home.blog/2021/02/24/sved-af-rorelse/

“Mary og Max”, animationsfilm fra 2009. https://bogpusher.home.blog/2020/02/27/trommehvirvel/