Jeg er gift med dejlig mand, mor til Goldielooks, pige der er flyttet hjemmefra og dreng på 17, som er ved at komme ud af sin puppe og overrasker min mave fuld af glæde.

Vil du også gerne ud i vejret?
Man kan ikke være sur efter en gåtur.

passioneret

Underviser for især ældre 60 +, som gerne vil lade sig inspirere af min glæde ved bevægelse til musik.

Kok lyder så prof, så lade os kalde det salatmaster. Når man har en lav tolerance overfor sukker, bliver det knap så sjovt at bage kager. Suk. For 14½ år siden måtte jeg af forskellige årsager opfinde en ny måde, at forsvinde ind i mig selv på, i køkkenet. Det blev så primært grønsager, jeg lavede en “Geena Davis” på med globalkniven. Tænker her på en scene fra filmen “the Long Kiss Goodnight” fra 1996. Aldrig før havde en kvinde styret så for vildt med en kniv, i et køkken.

There is no greater agoni than bearing an untold story inside you

Maya Angelou

Hun, sort, borgerrettigheds forkæmper død i 2014. Forfatter til selvbiografien “Jeg ved hvorfor fuglen synger i sit bur” fra 1960. https://bogpusher.home.blog/2019/06/26/fodt-1928-dod-2014/

Skribent. Der er noget ved det at skrive tekster, der sætter mig fri. Jeg kunne ellers nemt have finansieret en psykologs rejse til Maldiverne All-inklusive, hvis man nu lægger det “indestængte” sammen over en årrække.

Følelses dokumentarist. Jeg er mest til rejser indeni hvor jeg provokerer mine egne forstillinger, fordomme og prøver at smitte andre, ved selv at træde ud af komfortzoner. Små skridt og ændringer har også sin ret.

“Hvorfor”. https://bogpusher.home.blog/2019/10/12/hvorfor/

Jeg havde sagt nej!” https://bogpusher.home.blog/2019/10/27/jeg-havde-sagt-nej/